Fuchsia

De fuchsia laat zien.

Met zijn mooie bloei en zijn heldere kleuren.

Er zijn zoveel soorten en kruisingen beschikbaar, voor ieder wat hij wil.

Omdat er niet echt een geestkrachtige werking is voor de fuchsia laat hij zien en mogen wij zien hoe hij groeit en bloeit.

 

De fuchsia groeit het liefst vol in de zon en trekt zich terug als het koud is. De bloem die hangt naar beneden maar zo straalt dat bijna iedereen deze wel ziet en mooi vindt.

Een naar beneden hangende bloem of plant past vaak bij het type mens dat depressief is of alles somber inziet. Neerslachtig tegen het leven aan kijkt.

Door goed naar de plant te kijken en hem echt binnen te laten te komen in je gevoel, laat hij de liefde die jij mag voelen voor jezelf en voor het leven zodat je hoofd weer omhoogkomt.

 

De kleur fuchsia roze vertelt jou de liefde voor jezelf mag groeien en krachtig zijn. Ook al hangt je hoofd zie je alles somber in. Deze kleur brengt het plezier en de liefde voor jezelf terug zodat je weer op kan kijken en de mooie dingen kan zien in het leven.

De wortels van een fuchsia rijken niet diep in de aarde. Blijven oppervlakkig is daarom ook vaak niet goed winterhard. Ze zijn dun en gaan niet heel diep de grond in.

Ze laten zien aan de mens dat het allemaal wat luchtiger mag en dat het allemaal niet zo zwaar en diep hoeft gaat. Daardoor laten ze tegelijkertijd ook de maskers zien. Je anders voordoen dan hoe je je van binnen voelt.

 

Geniet van de fuchsia. Geniet van zijn bloei.

Laat de plant binnen komen bij je door ernaar te kijken. Door bewust te voelen kan je de boodschap laten binnenkomen.