Ervaringen van cliënten

Wanneer je zo vanuit je gevoel werkt, is het best lastig om uit te leggen hoe ik te werk gaat.
Ik heb een aantal mensen gevraagd om een stukje te schrijven over hoe zij een persoonlijk consult hebben ervaren.


Ik vroeg mij als kind al af: is dit alles? er moet veel meer zijn. Ook heb ik vanaf kind af aan al een eenzaamheid in mezelf gevoeld. Zelfs een soort van heimwee, maar wist niet naar waar. In mijn puberteit begon ik te zoeken. Ik heb veel onderzocht, paranormale beurzen, christendom (heb mij op mijn 17e zelfs laten dopen) eerst in de hervormde kerk en toen in de evangelische kerk. Ik kon echter geen aansluiting vinden bij de mensen in de kerk. En de bijbel bevatte voor mij veel waarheden. Nog steeds! Maar ik liep erin vast. Kon niet meer verder groeien omdat er ook heel veel in staat wat niet klopte met mijn gevoel. De eenzaamheid bleef. Ik zocht het in relaties, hoopte dat zij mijn lege gevoel konden opvullen. Dit liep echter uit op twee scheidingen. Het zoeken ging door. Het paranormale bleef trekken. Ik kreeg het verlangen om mijn gidsen en engelen te ontmoeten. En mijn “gaven” te ontwikkelen. Ik heb altijd al vreemde dromen gehad, en ook beelden als ik wakker was, zag ook gezichten. En mijn handen waren vaak loei heet en las over magnetiseren. Ik ben toen een keer naar Miranda Roodenburg voor een behandeling magnetiseren. En zij vertelde mij dingen over mijzelf: angsten en blokkades. En leerde er in 1 behandeling mee om te gaan. Inmiddels ben ik met mijn 7e cursus op Atlantis bezig. Allerlei onderwerpen worden behandeld. Het mooiste geschenk die zij mij hebben gegeven is dat ze mij geleerd hebben om thuis te komen in mezelf. Mijn eenzaamheid en heimwee is verdwenen. Dat ik daar gelijkgestemden heb gevonden waar ik mag zijn wie ik ben. Eenmaal thuis gekomen in jezelf gaat er een hele nieuwe wereld open. De wereld van bewustzijn. Waar ik als kind afvroeg: is dit alles? ….vind ik nu alles en meer!!
De paranormale wereld met gaven en voorspellingen is een wereld die je weg houd van jezelf. De spirituele wereld laat je zien dat iedereen deze gaven heeft en deze kan ontwikkelen. Puur voor de zoektocht naar jezelf , je Zijn, je Wezen.


Ja, ik kan alleen maar zeggen, schuif aan bij Atlantis. Luister en onderzoek bij jezelf hoe het zit. Niemand zal je dwingen en als je er niets mee doet, is dat ook een keuze, maar dan dwing jij jezelf om te zijn wie de massa zegt dat jij moet zijn. We hebben die vrije wil, het is zo jammer dat we die vooral gebruiken om ‘eigenwijs’ te zijn ten nadele van onze eigen gezondheid op alle vlakken.


Wie twijfelt om een afspraak te maken voor een persoonlijke massage, geef ik als advies niet twijfelen maar doen! Het heeft mij heel veel gebracht, het is niet alleen massage maar ook een gesprek waarin je je verhaal kwijt kan en het met elkaar kan bespreken. Ik voelde me echt slecht in mijn eigen lichaam er klopte iets niet en had lichamelijk klachten. Na het gesprek en massage voelde ik me totaal anders!! Zoveel meer lucht/ruimte in mijn lichaam. En vooral rust, en niet geheel onbelangrijk mijn lichamelijk klachten werden een stuk minder na deze afspraak bij Miranda. Het is een investering in jezelf!


Er is nog ruimte voor jouw verhaal!
info@atlantis-centrum.com