Artisjok

De kracht zit van binnen voordat hij begint te bloeien is hij op z’n krachtigst en hij beschermt wat zit met zijn harde bloemblaadjes. Wat daar dan in zit is eetbaar voor de mens.

De Artisjok geeft 1 bloem per plant dus hij duwt alle kracht in die bloemkop. Als hij zich dan opent laat hij zich ook stralen en zien van zijn beste kant. Bijen en hommels zijn er gek op.

Boodschap:

Alle kracht zit in jou bescherm jezelf en waak over die kracht, tot het moment daar is dat jij je mag gaan openen en volledig mag laten zien. Dan zal je bloeien stralen vanuit je diepste kern wat in jou zit.

De zaden die je poot zullen geopend worden zodat jij door kan gaan met groeien. Elke keer weer opnieuw een nieuwe kracht ontwikkelen, een krachtbron die naar buiten komt zodra het tijd is om zich te openen.

Geef jezelf de tijd en wil niet te snel maar ontwikkel jezelf tot het krachtigste van jezelf. De tijd dat het gebeurd op het moment dat het mag gebeuren.

Gebruik:

De artisjok kan je eten. Het herstelt je lever en beschermt je cellen. Na overmatig alcohol gebruik kan je hem gebruiken om te detoxen.

Hij werkt ook goed voor je spijsvertering, galblaasproblemen leverproblemen en is bloedzuiverend.