4
Wie zijn ze, wat doen ze nu echt. Net als bij de Engelen denken mensen dat ook gidsen alles voor hen doen of kunnen, doen. Ze vragen van alles aan hun gids en vaak denken ze dat de gids het oplost of uitvoert.
Gidsen wie zijn ze, als een ziel een reis wil maken naar de aarde om bepaalde emoties te gaan ervaren en het eigen te maken, worden er boven afspraken gemaakt. De ziel kijkt welke ervaring in dat leven doorleeft mag gaan worden. Een andere ziel bied die hulp aan en samen en nog met vele anderen zielen worden deze afspraken gemaakt. Op het moment dat de ziel naar de aarde afreist, het moment is niet zo belangrijk, maar wel naar welke ouders de ziel heen gaat. Ik geef zelf meestal het vb. van de ziel wil verslaving meemaken, alcohol, dus komt de ziel in een omgeving waar die mogelijkheid bestaat. Als vb. opa drink, vader drinkt, dus de zoon gaat op een bepaald moment ook drinken, dit zijn de afspraken op ziels nivo. Maar op het moment dat de ziel geboren wordt als mens zijn de afspraken vergeten en dat is maar goed ook want anders gaat de mens manipuleren om niet de wens van de ziel uit te voeren.
De gids blijft bij de mensenziel en zorgt ervoor dat alles wat nodig is in het leven van deze mensen ziel nodig is om de ervaring mee te maken. De gids werkt samen met de Engel, maar de mens krijgt niet mee, wordt er niet mee opgevoed, dat vele situaties bedoeld zijn om de keus van de ziel te gaan ervaren. We krijgen niets te horen over een ziel en waarom de mensen ziel hier is. Nee we worden aangeleerd dat we moeten leren, werken, een gezin stichten, enz. enz. Door het aangeleerde gedrag weten we dus niets meer wie we werkelijk zijn.
De gidsen(en) zorgen voor de mensen in ons leven om de ervaring te gaan leven. E nee we zijn hier niet om te leren dat hebben ze je verteld en aangeleerd, je bent hier om te ervaren.
Nu kan je dus zeggen, ja maar er zijn veel mensen die contact hebben met hun gids, dat klopt. Maar vergeet nooit dat een gids pas zichzelf kenbaar maakt als jij er aan toe bent. Als dat contact er is dan is het de bedoeling dat je door het proces hen gaat, geholpen door je gids. Op een bepaald moment vraag je niets meer aan je gids maar weet je. Je vertrouwd op jezelf, je bent zeker van jezelf, je weet, je volgt echt je gevoel en je gedachtes.
Als je steeds opnieuw blijft vragen dan mag jij je eens afvragen of het wel echt een gids is voor jou en niet een gids die jou meetrekt. Die gidsen noemen we vaak negatieve entiteiten. Maar weet wel dat jij dat zelf toelaat, want de mens onderzoekt het niet. Net als bij de Engelen wordt je afgeleid, iemand die jou bij je gids brengt, het contact legt, dat klopt niet. Niemand kan dat, je wordt dan altijd in contact gebracht met een negatieve gids. Wacht rustig af, als jij op spirituele zoek tocht gaat of bent komt dat vanzelf. Begrijp ook dat het contact vaak niet nodig is als jij jezelf gaat volgen en luistert naar jezelf. Maar hier zijn er valkuilen omdat het ego het niet wilt, dus denk jij dat je goed bezig bent.
De mens wordt dus makkelijk voor de gek gehouden, alleen maar met het doel te gaan onderzoeken, is het echt. De mens kan dit in deze tijd niet, omdat we het te druk hebben en maar even de tijd nemen om te onderzoeken. Vaak is het ik weet het en leven gewoon verder, dit is niet genoeg, het is een manier van leven. Dat is de reis van de ziel, het te gaan leven, maar er is geen tijd jouw agenda staat vol

Gidsen wie zijn dat? Vaak entiteiten vanuit vorige levens, dus niet een oma of opa. Nee, zielen die elkaar helpen, ondersteunen op hun reis. Maar ik voel oma of opa om mij heen, dat hoor ik vaak, dat klopt ze hebben een boodschap voor jou.
Maar als jij niet kan luisteren wat dan? Als jij ze niet hoort, ziet, wat dan? Als jou hoofd te vol is, te druk met het denken, geen tijd hebt, wat doe je dan. Niets misschien een keer naar een paragnost, medium en die vertellen je dan de groeten van ons, we hebben het goed, we zijn gelukkig en bla bla bla.
Wat nu als oma of opa jou willen vertellen dat je eens naar jezelf moet gaan kijken, stappen gaan nemen om te veranderen. Jou een schop onder je kont willen geven, dat je altijd maar bezig bent met druk zijn.
Nee dat willen we niet horen, we willen alleen leuke dingen horen en ook in het dagelijkse leven doen we niet anders dan alleen maar achter leuke dingen aan rennen. En we vinden het raar als we lichamelijk klachten krijgen.
Jouw gids vraagt aandacht, luisteren en doen en wat doe jij je maakt het mooi. O ik heb mijn gids ontmoet, en dan zeg ik je, ja en? Wat nu?
Nee, gidsen komen niet op een oproep van iemand anders af, laat je niets wijs maken.
Alleen als jij gaat leven, veranderen, jezelf worden, dan, heel misschien krijg je contact. Weet ook hoe de zwarte Engel werkt, dan zal je misschien meer begrijpen ervan.
Je gids vraag je te gaan leven en niet meer te rennen, te gaan zoeken, te leven, het doorleven, er door heen gaan, te ervaren.
Jij mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen ga zoeken naar gelijk gestemde. Die jou begrijpen, die luisteren, samen doen is zelf doen.
Gidsen ze zijn er voor jou, maar niet op bestelling, jij moet er veel voor gaan doen

R v Meerten
23-10-2016

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *