28 De stroming van de energieën, energie staat nooit stil, is constant in beweging.
Net zoals bij water draagt de energie kennis met zich mee, daardoor kunnen we de ander aanvoelen.
Stel je eens voor je staat in een stroom van lucht met je ogen dicht, zodat je niets ziet bewegen. Zeg maar een stevige wind, die zie je niet maar je voelt hem wel en die stroom verschilt steeds van kracht. Ook dat zal je voelen en ervaren, maar je kan die stroom niet zien, alleen als jij je ogen opent en om je heen kijkt zie de planten of bomen om je heen zien bewegen. Dan pas denk je nou een behoorlijk sterke wind. Maar het is een luchtstroom die je nog steeds niet kan zien, alleen maar voelen. Dus je ziet niets maar voelt wel, dat gebeurd dus gewoon. Zelfs als het wind stil is kan je nog steeds lucht voelen stromen.
Die lucht is dus in feite energie die beweegt en wij kunnen die voelen. Nu naar de mens, we weten inmiddels dat om ons heen een energie veld aanwezig is. Ons auraveld, hier worden allerlei verhalen over verteld. Zoals een beschermlaag die bestaat uit zeven lagen, er zijn mensen die deze lagen kunnen zien. Hier ga ik verder niet op in, maar als wij dat veld om ons heen hebben vraag ik me af is dat anders als de lucht om ons heen? Als dat zo is dan lopen we allemaal in een ballon rond en botsen wij steeds tegen elkaar op met dat energieveld.

Zou dat de oorzaak zijn van aardig zijn en boos zijn, omdat we botsen?
Want tenslotte komen we in elkaars energieveld, soms hoor ik mensen weleens klagen, die persoon zuigt me helemaal leeg. Ik lach dan maar een beetje en denkt je snap er niets van je heb het nooit echt onderzocht. Je hebt alleen maar iets aangenomen wat een ander vertelde tegen je.
Dat proces is het delen met elkaar, we mogen elkaar energie geven en van elkaar ontvangen. Een proces wat vanzelf gebeurt niks mis mee, alleen we leven in de materie en daar heerst jaloezie. En dat heeft ook invloed op onze energie, dus als je denkt dat iemand je leeg zuigt kan het ook helemaal aan jezelf liggen. Jij laat het zelf gebeuren door jouw manier van leven, een leven in de materie.

Het is ook zo dat de ene mens meer energie heeft als een nader, daarom delen we met elkaar. Maar zoals je weet en beseft we kunnen en willen niet meer delen. En dan bedoel ik echt delen, niet tien euro storten voor een goed doel. Dat noem ik afkopen, mijn geweten sussen. Goede doelen staan alleen maar voor onderzoek, bestrijding en niet voor verandering en het voorkomen van iets.
Als wij in elkaars energie veld staan wat gebeurd er dan echt?
Zie het maar eens als contactloos betalen, want dat is ook een overbrenging van een energie stroompje. Dus als jij vlakbij iemand staat dan krijg je een uitwisseling van energie oftewel informatie. Je voelt dat de ander boos is, verdrietig is, blij is, dit is heel makkelijk te testen. Sluit je ogen en vraag of om beurten personen naar je toe komen lopen, laat de anderen ca. zes a zeven meter afstand houden.
Na enig oefenen zal je merken dat je heel goed aanvoelt hoe de ander zich voelt.

Nou dat is mooi, jij hebt een gave dus, want jij kan haarfijn vertellen hoe den zich voelt. Jij mag anderen mensen helpen door het hen te vertellen. Maar is het wel voor een ander bedoeld. Nee niet echt , het is voor jou zelf bedoeld, zodat jij het kan veranderen, aanpassen. Wat er nog meer gebeurd is dat als jij een ander gaat helpen op deze manier, je weg bent bij jezelf, de ander wordt alleen maar belangrijker door je succes. Maar je vergeet vaak dat de uitwisseling doorwerk in de energie van jezelf en jij gaat deze energie, die niet van jou is stapelen. Met alle gevolgen voor jezelf en weet dat dit niet gebeurt in een jaar, dat bouw je op.

Als je dit begrijpt dan kan je ook begrijpen wat er in de spirituele wereld van waarzeggers, mediums, paragnosten, kaartleggers, helers, enz. gebeurt. Het is niet meer dan uitwisseling van informatie die aangevoeld wordt en vertaald wordt.
Op deze manier werkt het dus, het ontvangen en het vertalen naar de cliënt en dit gebeurt razendsnel. Dit wordt dus altijd uitgelegd als ik ben gevoelig of jij bent gevoelig. Hoe het kan dat niet ieder mens dit heeft of kan? Nou ieder mens heeft dit, kan dit, het heeft te maken met je opvoeding, je angst voor het anders zijn, het onbekende. Het is totaal uit ons leven weggehaald, dit gebeurt al eeuwen lang.
In onze tijd komt het meer naar voren, er zijn meer mensen, de mens mag gaan veranderen, mag zichzelf worden.
Ik zeg niet dat mensen die hier in werken het niet goed doen, maar ze maken wel gebruik van de angsten van de ander, bewust of onbewust. Het heeft meer te maken dat ook deze mensen niet verder zoeken hoe iets werkt.

Gevoeligheid heeft niets met speciale gave’s te maken, helemaal niets. Ga jij je vijf zintuigen maar weer gebruiken.
En hoe je dat gaat doen, ga zoeken naar mensen die dit verhaal vertellen, ga niet naar mensen die het belangrijk maken dat ze dit kennen of veel geld voor een consult of cursus vragen.
Jij bent een ziel, die voelt via het lichaam en je heb niets nodig als alleen jezelf, dat is de rede dat je hier op aarde bent gekomen. Je levensreis is jouw reis en niet die van een ander, de ander is er om mee te delen.

R v Meerten
25-12-2016

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *