6 De planeet Aarde

De kosmos, het universum, de ruimte, het heelal, Het Al, alles wat is.

Het ontstaan daarvan, daar mogen we naar raden, maar is het zo belangrijk om te weten. Belangrijker is te weten dat we vanuit het Al zijn gecreëerd, wie we zijn, dat we bestaan, maar ook waarom we bestaan. Zie de voorgaande uitleg.
Wij mensen leven op de aarde, die waarschijnlijk al miljoenen jaren oud is, ook dat weten we niet. We weten ook niet hoe lang er al mensen op de aarde aanwezig zijn. Ook niet hoeveel keer de aarde zichzelf gered heeft door alles wat erop leefde te vernietigen. Voor mij is dit al vele malen gebeurd, vaak ook gedeeltelijk, maar ook vaak helemaal. Alleen de planeet aarde is altijd blijven bestaan, het leven werd vernietigd. Of toen een enkeling het overleeft heeft, zou best kunnen, misschien kleine groepjes mensachtige of mensen.
Wat ik wel vermoed dat er op dit moment meer kennis hierover is dan dat ons verteld wordt.
Het zou zomaar kunnen dat er al vele volken hier geleefd hebben, die vanuit de diepe ruimte hier terecht zijn gekomen. Weer vertrokken zijn of hier gebleven, ook op dit moment zijn er vele meldingen van UFO’S.
De planeet aarde is heel bijzonder, er is leven, heel veel leven zelfs. Deze planeet voldoet aan die voorwaarden van het leven. Er is al veel onderzocht door de mens in de ruimte, maar echt leven is er nog niet gevonden. Maar we zullen echt niet alleen zijn in deze grote onvoorstelbaar grote ruimte. Dus er zal een moment komen dat er leven gevonden wordt.
Wat komt de mens op deze planeet doen, zijn we hier met een rede, een doel? Vaak wordt gezegd ik ben hier om te leren, maar is dat wel zo. Zijn we zo dom als ziel dat we moeten leren en wat moeten wij dan leren? Het aardse leven, dat we naar school moeten, dat we moeten werken, ons hele leven moeten ploeteren. Waar een handjevol mensen de macht en het geld bezitten, zijn we daarvoor hier? Nee, zo zie ik het niet, voor mij klopt er helemaal niets van. Wij zien het positieve en het negatieve niet als een uitdaging.

De aarde is een planeet met tegenpolen, noord en zuid pool. En de mens? Ook wij leven in tegenpolen, positief en negatief, dat is wat de aarde ons geeft.
De aarde laat dit overal zien en ons ervaren. De natuur heeft vier seizoenen

Het voorjaar, de geboorte, het ontluiken van nieuw leven, van groei
De zomer, de zon, de warmte, de regen, nodig om te groeien, vrucht te vormen
De herfst, de verandering, oude dingen loslaten, de vruchten worden geoogst
De winter, de rust periode, bezinning, de stilte, het voorbereide van nieuw leven

Zo laat de aarde ons leven zien, alle vier de seizoen laat ons leven zien, hoe we mogen leven. Hoe het leven werkelijk is bedoeld, de mens is daar ver van afgedwaald. Een economie die vierentwintig uur draait, omdat wij denken dat we moeten groeien door die economie. Dat het nodig is om te leven, maar zie jij dan niet dat je wordt belazerd, dat je wordt misbruikt, dat jij denkt dat het zo hoort?
Op de aarde is alles aanwezig wat wij nodig hebben, maar wij misbruiken alles. Wij praten alles goed, omdat wij denken het allemaal nodig te hebben. Voedsel met smaakversterkers, met kleurstoffen en nog veel meer zooi. Gemak dient de mens, nee dus dit gemak maakt de mens tot een volgzame slaaf. En iedereen die alternatief iets aanbied of doet wordt weg gezet als een kwakzalver.
De aarde heeft alle stoffen die we nodig hebben om gezond te zijn. De mens heeft ze nagemaakt en verteld dat het beter is. En de mens is in slaap gevallen, die accepteert het zonder meer, zoekt zelf niet meer, waarom zou de mens zoeken.
En de aarde, wat doet die, heel veel alleen zie de mens het? Nee, een uitbrak van griep, een virus plaag, ziektes die grote groepen treft of doet de aarde dat niet? Nee, weet jij dat heel zeker, de aarde is krachtiger als dat de mens beseft.
Kijk naar de afgelopen honderd jaar, er zijn nog nooit zoveel zieken mensen geweest, maar we worden wel ouder wordt er gezegd, dat klopt maar ten koste van wat? De mens verzwakt, de soort wordt steeds zwakker, steeds vatbaarder voor andere ziektes, verwarde mensen, burn out, depressie allemaal een gevolg van hoe we leven
En de aarde, die schud haar hoofd, aardbevingen, overstromingen, stormen, orkanen, oogsten die mislukken, maar de mens luistert niet, ziet de boodschappen niet, wil ze ook niet zien.
Maar bedenkt dat de natuur, de kosmos haar eigen plan heeft, daar kan geen mens tegenop.
De aarde is miljoenen jaren oud, dus wat stelt een mensen leven, de tijd, dan voor?
Wij roven de aarde leeg in een snel tempo, vergiftigen alles en jij denkt dat je het beter kan of weet?
De aarde gaat door, zal zichzelf weer schoon maken en weer vernieuwen en tijd speelt geen rol erin.
Dit zal doorgaan totdat de mens beseft, dat er verandering nodig is vanuit de mens zelf. Als dat gaat gebeuren is er vrede, dan komt de mens tot bloei en zal echte vruchten dragen

R v Meerten
31-10-2016

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *